Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

GEBUURTEKRING VZW.

Gulden-Peerdenstraat - Dhoorestraat - Van Steenestraat

Secretariaat: Gulden-Peerdenstraat 54 8310 Assebroek tel: 050/35 28 01

www.gebuurtekringvzw.brugsebuurten.be

Beste leden
 

Dit zou wel eens de laatste info kunnen zijn die we (volledig) op papier afdrukken. Er zijn leden die dat wensen of die nog niet hebben kenbaar gemaakt dat ze liever de info digitaal krijgen.
Ook indien U liever de info (enkel) digitaal wenst, kunt u dat melden via  ons formulier of een klein berichtje naar
admin.vdw@gmail.com .

Rondgang Sinterklaas

Ook dit jaar zal de brave man rondtoeren in onze buurt.  Bij de ouders die dat aanvragen zal hij persoonlijk aan huis komen om de geschenkjes, in plaats van ze door de schouw binnen te brengen, persoonlijk aan de kindjes komen afgeven.  De Sint die zelf aan huis komt is voor ieder kind iets speciaals.  Normaal krijgen alle kinderen die geboren zijn in 2010 en later een briefje aan huis waarmee ze de Sint kunnen uitnodigen.  Dat briefje moet voor 1 december 2016 binnengebracht worden.

Kerstverlichting.


We hebben al materiaal aangekocht om nieuwe boompjes te maken. We hebben al enkele adressen waar we elektriciteit kunnen krijgen.  We hangen die verlichte boompjes meestal aan de boompjes. Moest U een andere plaats weten waar we een boompje kunnen plaatsen, laat het ons weten.

Kerstfeestje

 

Op 17 december zullen we weer ons kerstfeestje organiseren.  Door het ronddragen van de folders tijdens de Assebroekse feesten hebben we centjes binnengekregen, zodat we het duo Piekenot hebben kunnen uitnodigen, die het feestje voor onze kleinsten zal verzorgen.

Er moet wel op voorhand ingeschreven worden.  Ieder kindje krijgt bovendien ook een geschenkje. Kinderen van niet-leden betalen 2,5 €.

We hebben gezien dat de volwassenen ook wel graag eens samenkomen en daarom nodigen wij ook iedereen uit.  Dit zijn natuurlijk de ouders, grootouders, tantes en nonkels, maar ook de andere leden.  

Inschrijven is noodzakelijk en dit vóór 12 december 2016 via de rubriek formulieren ofwel met de inschrijvingsstrook van de info.

Reis

Door omstandigheden is onze reis naar Luxemburg niet kunnen doorgaan.  Dit gaan we nu wel doen op 20 mei 2017.  We moeten natuurlijk een volle bus hebben zodat we zoals vroeger, een voorinschrijving zullen doen.  Hebben we voldoende interesse dan gaan we door.  We vragen dan ook tijdig de voorinschrijving in te vullen. (via strookje bij de info)
 

Algemene vergadering


Op 22 februari 2017 houden wij onze statutaire vergadering.  Wie op de vergadering wil aanwezig zijn moet wel op voorhand verwittigen via het strookje gevoegd bij de info of via het formulier

Het bestuur zou graag wat uitbreiden en verjongen.  Wie zich geroepen voelt kan dit melden op het secretariaat of bij de bestuursleden.