Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

GEBUURTEKRING VZW.

Gulden-Peerdenstraat - Dhoorestraat - Van Steenestraat

Secretariaat: Gulden-Peerdenstraat 54 8310 Assebroek tel: 050/35 28 01

www.gebuurtekringvzw.brugsebuurten.be

Bebloeming

Beste leden en inwoners van onze straten

De lente komt meer en meer piepen.  Tijd dus om de bloemetjes buiten te zetten, letterlijk dan.

Stad Brugge zorgt weer voor gratis hanggeraniums.  Deze zijn gemakkelijk te onderhouden en zijn bestand tegen alle omstandigheden.  Iedere inwoner kan maximum 20 plantjes bekomen.  Enige voorwaarde is dat die plantjes aan de straatzijde gezet of opgehangen worden.

Wij, als gebuurtekring moeten alle aanvragen verzamelen en dan een algemene bestelling doen en dit voor het einde van de maand.

Wij vragen dan ook aan alle leden, maar ook alle andere bewoners van onze buurt, om de aanvragen vóór 28 maart ofwel te bussen bij Willy Bonte, Dhoorestraat nr. 9 of bij Marc Vandewalle,  Gulden-Peerdenstraat 54.
Er kan ook ingeschreven worden via de website van de gebuurtekring.  Ook daar is de uiterste datum 28-03-2017 tot 24.00 uur.

De eerstvolgende activiteiten :

15 april 2017 Paaseierenraap
22 april 2017 Ophalen van de gratis plantjes van stad Brugge
02 juli 2017 Buurtfeest
06 augustus 2017 Fietstocht

 

 

Het buurtfeest gaat enkel door als er voldoende medewerkers zijn.  Door ouderdom moeten enkele vaste helpers afhaken, toch zeker voor het aanbrengen en plaatsen van de tenten, stoelen en tafels.
Hulp in de bar kunnen we ook gebruiken.
We zijn er wel van overtuigd dat er zich nieuwe mensen zullen melden.  Dit kan gebeuren door het invullen van het strookje gevoegd bij de info, of via de website

De reis naar Luxemburg is afgevoerd wegens te weinig tijdige voorinschrijvingen.