Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

GEBUURTEKRING VZW.

Gulden-Peerdenstraat - Dhoorestraat - Van Steenestraat

Secretariaat: Gulden-Peerdenstraat 54 - 8310 Assebroek tel: 050/35 28 01

www.gebuurtekringvzw.brugsebuurten.be

facebookpagina Gudhova

Op zondag 8 september 2019 organiseren we de tweede editie van onze

"SPEELSTRAAT + PANNENKOEKENZONDAG".

De eerste editie vorig jaar was een groot succes in een heel leuke ambiance. Dit motiveerde ons om aan de organisatie twee aantrekkelijke nieuwigheden toe te voegen: een gratis tombola met schitterende prijzen EN warme en koude hapjes bij de openingsdrink.

Lees zeker de praktische info over het verloop en de organisatie van de
SPEELSTRAAT + PANNENKOEKZONDAG
:

Openingsdrink met fingerfood en tombola: 11 u - 13,30 u

ALLE bewoners van de Gulden-Peerdenstraat, Dhoorestraat & Van Steenestraat zijn vanaf 11u welkom in onze feesttenten voor het aperitief. 
Leden van de gebuurtekring krijgen het eerste aperitief gratis aangeboden, niet-leden betalen hun aperitief aan zeer democratische prijzen.

We verwennen de aanwezigen met warme en koude hapjes zoals een stukje pizza/croque monsieur/gehaktbrood..., een soepje, verse groentjes met dipsauzen … gratis aangeboden door de gebuurtekring en gemaakt door vele bereidwillige buurtbewoners zoals Martine & Dirk, Mieke & Mathias, Rita & Tony, Christa & Filip, Katrien & Karel …
Hopelijk zijn nog enkele anderen bereid om hun "huisspecialiteit" in hapjesvorm klaar te maken zodat we moeiteloos de brug kunnen slaan naar de pannenkoeken in de namiddag. Bijkomende krachten kunnen dit laten weten door zo snel mogelijk een mailtje te sturen naar: karelsnoeck@hotmail.com .
Dan maken we samen verdere afspraken.

Om 12.30 u trekt een onschuldige hand de drie winnaars van onze gratis tombola. De prijzen zijn "gene kattepis". De drie voedingsspeciaalzaken van onze buurt, kaaswinkel Tjieezz, slagerij De Fruyt en bakkerij Kerkhove, sponsoren elk met een bon ter waarde van 25,00 EUR inwisselbaar in hun zaak tegen al het lekkers dat zij aanbieden.

Voorwaarden om deel te nemen aan de gratis tombola lees je verder in deze info.

BEDENK NU NOG EENS EEN REDEN OM ER NIET BIJ TE ZIJN ...

2. Speelstraat + pannenkoeken: 13.30 u - 18u

Vanaf 13.30 u staat de “SPEELSTRAAT + PANNENKOEKZONDAG” open voor IEDEREEN die een leuke namiddag wil beleven. Trommel dus jullie beste vrienden en familie op!
Onze streetdj "DJ Flippe" zorgt voor een verrassende variatie in het muziekaanbod en gaat graag in op jullie verzoekjes.

De pannenkoeken en allerlei dranken kunnen genuttigd worden in onze feesttenten.
Leden van de gebuurtekring krijgen elk twee pannenkoeken en een koffie of chocomelk gratis aangeboden door de gebuurtekring. Niet-leden betalen hiervoor opnieuw zeer democratische prijzen.

Ook dit jaar installeert “TCG Feest!” een springkasteel en volksspelen.
Alle kinderen krijgen een stempelkaart, waarbij elke deelname aan een volksspel een stempel oplevert. Hun volle stempelkaart kunnen ze inruilen tegen heuse “gelukzakjes” (zolang de voorraad strekt).

Daarnaast voorzien we dit jaar twee pannavoetbalarena’s, gezien het grote succes van vorig jaar.

Het mag duidelijk zijn dat het meer dan de moeite loont om ook naar “SPEELSTRAAT + PANNENKOEKENZONDAG” af te zakken. DOEN!

3. Waar?                                                          

 

4. Voorwaarden deelname gratis tombola

Zij die willen deelnemen aan de gratis tombola dienen aan twee voorwaarden te voldoen:

Voorwaarde 1:
Hang de affiche die je bij het infoblaadje vindt zo snel mogelijk op aan uw  raam aan de straatzijde.

Op woensdag 4 september omstreeks 18 u noteert de organisatie van SPEELSTRAAT + PANNENKOEKENZONDAG op welke adressen de affiche opgehangen werd.
Iedereen die dit tegen uiterlijk die datum gedaan heeft voldoet aan de eerste voorwaarde om deel te nemen aan de tombola.

Voorwaarde 2:
Een tweede voorwaarde is dat u aanwezig bent op de openingsdrink en trekking om 12.30 u.

Om 12.30u stipt worden alle adressen van de deelnemers die aan beide voorwaarden voldoen in één pot gestoken.
Een onschuldige hand trekt drie winnaars die elk één bon ter waarde van 25,00 EUR ontvangen.

Kan u pas na 12.30 u naar SPEELSTRAAT + PANNENKOEKENZONDAG komen, hang dan in elk geval uw affiche op aan uw raam. Het zou ons veel plezier doen. Bedankt!

PS: De bonnetjes voor het gratis eerste aperitief, pannenkoeken, koffie/chocomelk worden één week vooraf bij de leden van de Geburtekring vzw gebust. Hou uw brievenbus dus in de gaten.

Met de steun van:
Gebuurtekring vzw - Stad Brugge - TCG Feest!kaaswinkel Tjieezz - slagerij De Fruyt -
bakkerij Kerkhove