Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

kerst 2017

Beste leden

Het jaar loopt stilaan op zijn einde.  Voor de gebuurtekring toch een belangrijke maand.

1. Voor de kleinsten onder ons is die maand heel bijzonder, want Sinterklaas doet weer zijn ronde.  De leden met kinderen (en/of kleinkinderen) hebben een brief ontvangen waarmee ze, via ons, de Sint kunnen uitnodigen om bij hen thuis, en dit op maandag 4 december tussen 17.00 en 19.30 uur, de cadeautjes te komen afgeven.  Wie om welke reden dan ook geen brief zou ontvangen hebben mag ons verwittigen. 0477/265.708 (Marc)

2. Als één van de weinige (niet-winkel) straten wordt onze buurt tijden de kerstperiode opnieuw versierd met verlichte kerstboompjes.  We zullen dat proberen te doen op zaterdag 9 december rond 9.30 uur.  Enkele van de trouwe medewerkers moeten om diverse redenen (ouderdom, ziekte enz.) afhaken.  Daarom vragen we aan jongere leden ons met dit karweitje te willen helpen.  Je kunt daarvoor bijgaand strookje invullen en daarna nemen we contact op.  Dank bij voorbaat.

3. Om het nog aangenamer te maken tijdens de eindejaarsfeesten zullen we ook een wedstrijdje organiseren om de leukst versierde gevel van de buurt.  We zullen daar enkele mooie prijzen aan verbinden en tevens de titel van leukste gevel.   (een versierde venster volstaat al)

Iedereen die wil meedoen kan dit melden met bijgaand strookje.  De deelnemers zelf worden meteen ook lid van de jury, samen met enkele bestuursleden.  Er zal geoordeeld worden op 15, 16 en 17 december tussen 18 en 20 uur.

HULP BIJ OPSTELLEN VAN KERSTVERSIERING

Naam :
Adres :
GSM :                                                    E-mailadres :

wil helpen bij het aanbrengen van de kerstverlichting.

______________________________________________________________________

DEELNAME AAN WEDSTRIJD VERSIERDE VENSTER/GEVEL

Naam :
Adres :
GSM :                                                   E-mailadres :

O    Zal zijn/haar  gevel  versieren en meedoen aan de wedstrijd.
O   Wil ook deel uitmaken van de jury.                                    
Aanduiden door bolletje zwart te maken.

Strookjes binnenbrengen vóór 3 december 2017 op het secretariaat : Gulden-Peerdenstraat 54 (hoek dhoorestraat)