Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

nieuwsbrief Kerst

Muzikaal creatief dansprogramma voor kinderen van 3 tot 12 jaar.

Alle kinderen nemen actief deel.  Spel en dans wisselen elkaar af. Kinderen dansen en bewegen graag en daar maakt Piekenot gretig gebruik van. Al dansend tussen de kinderen leiden we alles in goede banen. Alle kinderen nemen actief deel. Soms wordt eens een dansspelletje ingevoerd voor een bepaalde leeftijd. Via een puntensysteem groeien we naar een finale waar de beste dansende jongen en het meest swingende meisje worden verkozen.

Deze finale gebeurt ook in spelvorm. Alle deelnemende kinderen krijgen een beloning.

 


Beste leden

Hierboven een korte omschrijving van het optreden van Piekenot tijdens ons kerstfeestje.  Zoals U weet gaat dat door op zaterdag 17 december in Dienstencentrum Ter Leyen in de kroosmeers te Assebroek.

De deuren gaan open om 14.00 uur en het programma start stipt om 14.30 uur om te eindigen om 17.00 uur.  Er is een halfuurtje pauze.

Dit feestje is bedoeld voor alle kinderen van de buurt.  Maar natuurlijk zijn de volwassenen ook welkom.  De kinderen spelen in de grote zaal, en daar kan men ook naar kijken, maar de cafetaria blijft ook open voor een leuke babbel.

Inschrijven gebeurt best via deze link.  inschrijven of door het antwoordstrookje dat bij de info zat of via onze website www.gebuurtekringvzw.brugsebuurten.be

Tot zaterdag 17 december